Gepubliceerd op

Beste haarwerken in Nederland

ANKO heeft ons uitgenodigd voor hun jubileumboek omdat zij vinden dat we de beste haarwerken in Nederland hebben. Ook onze tomeloze inzet en nieuwsgierigheid naar nieuwe ontwikkelingen in het vak hebben ertoe bijgedragen dat de ANKO ons hiervoor gevraagd heeft. Trots op deze mooie complimenten van de ANKO.

Jubileumboek ANKO

Voor dit boek is er een fotoshoot geweest met Secret Hair haarwerken in zowel Groningen als Amsterdam en zijn er interviews gehouden. Secret hair is een onzichtbare haaraanvulling voor man en vrouw. Behalve dat wij en onze klanten er erg blij mee zijn is de gehele haarwerkbranche nieuwsgierig geworden. Enorm blij en trots zijn wij op onze haarwerkspecialist Gerda en model Wierd die er een dag vol positieve herinneringen van hebben gemaakt.

De uitdaging van het interview zat in het aantal woorden die gebruikt mochten worden. Hoe kun je zulk leuk, dankbaar werk en mooie producten in maximaal 200 worden omschrijven? Hierbij enkele trefwoorden: Energie, 3 generaties, grote voorraad haarwerken, eigen atelier, eigen import, lezingen, super team, blijven leren, nieuwsgierig zijn, kortom.. we gaan door met mensen blij maken met een mooi haarwerk!

Het jubileumboek komt in december uit. Wij zijn erg benieuwd naar het resultaat.

Historie

Als 3e generatie staat Layla Koopal aan het roer van Frans Koopal haarwerken Groningen. Na verschillende verbouwingen en doorbraak van het naast gelegen pand zijn we trots op het resultaat. Klanten zeggen dat we de mooiste zaak, grootste collectie haarwerken en de beste haarwerkers zijn van Nederland.

Binnen- en buitenland

We zijn niet alleen bekend in Nederland maar ook in het buitenland hebben we tevreden klanten. Een bloeiende onderneming, altijd op zoek naar de beste oplossing bij haarproblemen. Zo onderhouden we nauwe contacten met fabrikanten en door rechtstreeks import zijn we in staat om onder de scherpte conditie onze klanten te bedienen.

Activiteiten

We zijn innovatief, en door onze generatie lange ervaring hebben we veel kennis om door te geven aan de volgende generatie. Zeer actief op media, eigen commercials, wekelijkse blogs, adverteren in bladen ,radio en tv reclame. Het geven van lezingen voor verenigingen, in het ziekenhuis bij oncologie, demonstratie Headwear, het geven van cursussen over grime en kapwerk. Groepen komen, op uitnodiging in de zaak,om te kijken naar het werk van Frans Koopal en zijn onder de indruk van de veelzijdigheid van het bedrijf. Als vrijwilliger bij Look Good Feel Better, steunpunt voor stichting Haarwensen. We hebben een eigen atelier waar we onder andere de buffelharen pruiken en baarden maken van Sinterklaas.

Entertainment, modische- en medische wereld

Zowel voor theater, film en tv, als ook de medische en modische haarwerken hebben we onze sporen verdiend. Niets is gek of raar, elke vraag nemen we serieus, dat maakt ons tot wie we zijn.

Fotoshootdagimpressie