Gepubliceerd op

ANKO jubileumboek

Eindelijk is het dan zover! We keken er reikhalzend naar uit. Vandaag kwam het jubileumboek van de Anko uit. Als beste haarwerker van Nederland mochten we iets vertellen over ons vak als haarwerker.

Voor ons is het meer dan werk alleen, het is onze liefde en passie voor het haarwerk en onze klanten. Ons werd gevraagd of we mee wilden werken om iets te vertellen en of we een model hadden. Natuurlijk zijn er prachtige mensen die met hun haarwerk stralen, maar om zich te laten portretteren is een ander verhaal. Dus vroegen we een man om zich te laten portretteren.We hoefden niet al te lang na te denken. Een man die trots is op zijn mooie secret hair, en of hij wel model wilde zijn.

Het is inderdaad geweldig dat er mensen zijn die bijzonder zijn en toch zo gewoon. Voor ons is het niet gewoon, wij krijgen telkens energie van zulke mooie mensen. Mooie mensen met een verhaal. Dat we trots zijn op ons team en al onze klanten mag duidelijk zijn. Niet iedereen heeft het lef om zich te laten fotograferen, en dat vereist zelfvertrouwen in het haarwerk. Wees trots op jezelf en straal het uit, net als ons model.

Dankjewel voor het vertrouwen, dat zeggen we niet alleen tegen ons model, onze klanten maar zeker tegen de toppers (team)van Frans Koopal. ANKO van harte gefeliciteerd met jullie mooie jubileum

(pagina 18)