Gepubliceerd op

Haarverlies is NIET iets om voor te schamen

Haarverlies is nooit leuk, het kan vele oorzaken hebben. Stress, alopecia(haarziekte), medicijnen en zelfs genetische bepalingen kunnen een oorzaak zijn. Het maakt onzeker en je probeert vaak alles om het te camoufleren. De spiegel is voortdurend in de buurt om te kijken of de kale plek verdoezeld is. Haarverlies is niet iets om je voor te schamen. De stap naar een oplossing is makkelijker dan je denkt.

De grote angst van mensen is dat ze denken dat er gelijk een heel haarwerk (pruik) geleverd moet worden. Zelfs horen we de vraag of het eigen haar kaalgeschoren moet worden. Vragen waar we antwoorden op kunnen geven. Onzekerheid die we weg kunnen nemen. Zie het in dezelfde lijn als een bril, hoorapparaat of gebit. Deze vallen onder dezelfde noemer van hulpmiddelen en zijn door iedereen normaal gevonden en geaccepteerd. Voor haarverlies hoef je je niet te schamen, dat hoeft immers ook niet als je een bril of (gedeeltelijk) nieuw gebit nodig hebt.

Waarom nog langer in onzekerheid zitten? Zelfs het kleinste kale plekje kan opgevuld worden met een haaraanvulling. Hoe groot de zorgen ook zijn, wij helpen om je weer zeker en blij te voelen met een mooi haarwerk.

De klanten die wij in drie generaties al mochten helpen met een mooi haarwerk, zeggen dat het als een warme deken voelt als ze eenmaal bij ons binnen zijn. Niets moet, alles kan en geen vraag is gek of raar. Voor ons is het belangrijk dat we elke vraag serieus nemen en een oplossing bedenken. We zijn nooit te oud om te leren en staan open voor elke vraag omtrent haarverlies.

De verzekering geeft een vergoeding (met een verwijzing van de arts). We helpen je graag verder met alle vragen omtrent afhandeling van de verzekering. We zijn gecontracteerd bij alle zorgverzekeraars. Een oplossing is er voor ieder haarprobleem. We hebben een mega grote collectie haarwerken in huis, dus alles kan direct gepast en eventueel meegenomen worden.

Frans Koopal geeft rust en vertrouwen terug. Dus schroom niet langer en maak een vrijblijvende afspraak op 050 3122722. We zijn trots op iedereen die we mogen helpen met een mooi haarwerk. Nog trotser zijn we op al onze klanten die de moeite nemen om vaak verre afstanden maken om ons te bezoeken.