Gepubliceerd op

Mediceuticals Scoop Dag

Op zaterdag 6 mei a.s. houden we bij Frans Koopal Haarwerken een MEDICEUTICALS SCOOP DAG.

Een haar en hoofdhuid analyse voor iedereen die last heeft van haarverlies, roos, eczeem of een gevoelige hoofdhuid.  Op deze dag analyseren we middels een zogenoemde Scoop uw hoofdhuid en haarinplant. Met behulp van een computer gestuurd haaranalyse programma wordt er gekeken naar de kwaliteit van je haar en eventuele hoofdhuid problemen. Het geeft inzicht in de conditie van de hoofdhuid en het haar. 

We kunnen je adviseren om de juiste verzorgingsproducten te vinden die de hoofdhuid verzorgen en haarzakjes voeden. De hoofdhuid herstelt, komt tot rust, krijgt weer energie en zorgt voor meer groeiactiviteit. Vaak is dat precies de stimulans die je haarzakjes nodig hebben om weer goed te kunnen (door)groeien.

Deze scoop analyse duurt een half uur en is geheel kostenloos

 U kunt een afspraak maken via 050-3122722, info@franskoopal.nl of via bijgaand contactformulier

Contactformulier