Gepubliceerd op

FFA – Frontale Fibroserende Alopecia

FFA is een terugtrekkende haargrens. Door onze 3 generaties lange ervaring hebben we veel ervaring met oplossingen bij haarverlies. Steeds vaker worden we geconfronteerd met deze vorm van alopecia (FFA). In de jaren zestig van de vorige eeuw kwam dit weinig voor, nu bijna dagelijks.

In samenwerking met fabrikanten zijn we tot een passende oplossing gekomen. Een haarband met haar, makkelijk op te zetten en in iedere vorm te stylen. Het is niet nodig om hiervoor een heel haarwerk (pruik) aan te schaffen, deze haarband bedekt alleen de kale plekken. (Bekijk ook de video hieronder.)

De haarband is zowel in synthetische als echt haar te krijgen. Met een verwijzing van de arts is er een vergoeding mogelijk. We helpen je graag verder met de afhandeling van de vergoeding. Frans Koopal is met alle zorgverzekeraars gecontracteerd.

Bel voor een vrijblijvende afspraak naar 050 3122722