Gepubliceerd op

Haaroplossingen bij chemokuur

Bij het horen van de mededeling dat je een chemokuur met ondergaan, staat je leven op de kop. Soms zeggen mensen “ik ben niet ziek, maar mijn lichaam is ziek”. Ik wil er niet “ziek” uitzien en me voorbereiden op een toekomst waarop ik er zo goed mogelijk uit kan zien.

De behandeling met een coolcap is een mogelijkheid om (misschien) je haar te behouden. Niet iedereen kan deze (tijdrovende) “ijskap” aan. Bovendien is de kans dat er toch haarverlies optreedt altijd aanwezig.

Wij adviseren om tijdig een vrijblijvende afspraak te maken om een haarwerk uit te zoeken. Zolang er nog eigen haar is kunnen we zowel de kleur, model als structuur zo goed mogelijk evenaren. Het intake gesprek is GRATIS. Het reserveren van haarwerk is mogelijk en zonder kosten. Zo brengen we rust in tijden van onrust.

Mocht het nodig zijn om je haarwerk op te halen dan is een afspraak zo gemaakt en ligt het gereserveerde haarwerk voor je klaar. We kunnen eventueel je eigen haar eraf halen (als je dat wilt, dit is je eigen beslissing). We maken het haarwerk op maat en knippen of modelleren het verder naar je wens.

Ook is het fijn om voor de nacht een bamboe mutsje te dragen (via je hoofd verlies je heel veel warmte). Wij helpen je verder met de afhandeling van de zorgverzekering (een verwijzing van de arts is wel nodig). Frans Koopal is aangesloten bij alle zorgverzekeraars.

De na controle is heel belangrijk om te kijken of het haarwerk nog aanpassingen nodig heeft (GRATIS). Wij hebben (bijna) alle haarwerken in huis, dat is fijn om te weten. Geen wachttijd maar direct kunnen uitzoeken, passen en eventueel meenemen.

Wacht niet te lang met het maken van een vrijblijvende afspraak op 050 3122722.

Het team van Frans Koopal staat voor klaar om je rust te brengen in tijden van onrust.