Gepubliceerd op

Alopecia of dunner wordend haar

Alopecia is een verzamelnaam voor een storing in de haargroei.

Er zijn vele vormen o.a.:

Gelukkig zijn er genoeg oplossingen voor elke vorm van alopecia (haarverlies). Naarmate je ouder wordt kan het haar ook dunner worden, niet leuk natuurlijk. Van het kleinste kale plekje tot een totale kaalheid, Frans Koopal heeft voor iedere vorm van haarverlies een passende oplossing.

Er zijn meerdere oplossingen te bedenken waar je weer met prachtig haar de deur uit kan gaan. Door onze generatie lange ervaring ,eigen atelier en zeer grote collectie haarwerken, zijn de oplossingen talloos. Voor maatwerk draaien we onze hand niet om, zelfs reparaties kunnen worden uitgevoerd door onze pruikenmakers.

Geen hoofd is gelijk, vandaar dat confectie haarwerk (bijna)altijd aanpassingen nodig heeft. Iemand met een plat achterhoofd heeft een antislip nodig, zodat het haarwerk niet verschuift. Voor iedere schedel zorgen wij dat het haarwerk past, of wordt aangepast aan de wensen van de klant.(maat infectie).

Een na controle is belangrijk om te kijken of het haarwerk nog voldoet aan de wens of maat. (GRATIS)

Geen vraag is gek of raar. Schroom niet langer en maak een vrijblijvende afspraak op 050 3122722, het team van Frans Koopal haarwerken staat voor je klaar.