Haarwerk aanschaffen verzorgen repareren

Haarwerk aanschaffen

Wilt u een haarwerk aanschaffen of denkt u erover na? Bij Frans Koopal vindt u een zorgvuldig geselecteerde, zeer uitgebreide collectie van de beste haarwerken. Van héél kort tot extreem lang, van klassiek tot modern. Wij helpen u graag bij het maken van een keuze uit al deze soorten en kleuren, totdat u het gevoel heeft: “Ja, dit is het.”

Meer informatie over aanschaffen van een haarwerk is te vinden op de pagina Haarwerk aanschaffen

Haarwerk verzorgen

Wanneer u voor het eerst een haarwerk gaat dragen kan dit even wennen zijn. Het haarwerk van tegenwoordig is gemakkelijk in gebruik en prettig om te dragen. Door de verfijnde techniek waarmee haarwerk vervaardigd wordt, en de hoogwaardige materialen, valt het niet van echt haar te onderscheiden. Om uw haarwerk in de toekomst mooi te houden, is onderhoud erg belangrijk.

Op de pagina Wasvoorschriften en onderhoud gebruiksaanwijzing en tips.

Verzorging- en onderhoudsproducten

Naast onze haarwerken, haarstukken, haaraanvullingen, headware producten en onze grime werkzaamheden, kun je bij ons ook terecht voor Verzorgingsproducten van Mediceuticals en Beauty Pillows

Haarwerk reparatie

Indien er iets niet meer klopt aan een haarwerk, kan een haarwerk reparatie een oplossing zijn. Weet u niet of uw haarwerk gerepareerd kan worden of dat u toch een nieuw haarwerk nodig heeft? Maak een afspraak en wij kunnen u hierin adviseren. Als een reparatie de oplossing is, voeren wij deze indien mogelijk direct uit.