Gepubliceerd op

Koopal Haarwerken komt naar u toe

Verbaasd kijkt een klant mij aan als ik vertel dat ik met meerdere mensen een zorgcontract heb afgesloten. Als mensen niet meer in staat zijn om hun (rest haar) haarwerk te onderhouden, dan bied ik de service aan van een zorgcontract.

Dat betekent dat ik een keer in de 6 weken bij de mensen thuis langs kom om het eventuele resthaar te knippen en het haarwerk te wisselen.
Dat wil zeggen dat de klant 2 haarwerken heeft; ik zet het schone haarwerk op en neem het andere haarwerk mee om te verzorgen. Tevens houd ik in de gaten of het haarwerk aanpassingen nodig heeft (bijv. bij te wijd/ strak geworden).

Graag kom ik langs om de service te verlenen, om het haarwerk in optimale conditie te houden. En zo wordt er ook met deze klant – die moeilijk ter been is – een mooie afspraak gemaakt, zodat ze er altijd netjes en verzorgd uit kan zien.