Gepubliceerd op

9 tips bij aanschaf van een haarwerk

Een haarwerk aanschaffen is nog niet zo eenvoudig als het klinkt. U wilt er graag goed uitzien en zoveel mogelijk comfort hebben. Als u rekening houdt met deze tips, zal de aanschaf van een haarwerk een stuk gemakkelijker zijn!

1. Wacht niet met het maken van een afspraak tot al het haar er af is.
U kunt het haarwerk namelijk beter te vroeg hebben dan te laat. Wacht niet met het maken van een afspraak tot al het haar er af is.
Indien u nog uw eigen haar hebt, kunnen we beter (en in alle rust) het juiste model/kleur, naar uw eigen coupe uitzoeken.

2. Maak een afspraak.
Maak een afspraak en kom wanneer u zelf genoeg tijd heeft. Een haarwerk uitzoeken gaat namelijk het beste wanneer u geen afleiding heeft en ruim de tijd heeft.

3. Neem iemand mee waar u vertrouwen in heeft.
Of iemand die u goed kent. We raden u aan om kleine kinderen niet mee te nemen.

4. Maak een foto van het haar en wenkbrauwen zolang u het nog hebt.
Dan heeft u voor later nog foto’s van hoe het altijd was.

5. Vraag uzelf af wat uw wensen zijn.
Denk na over welke kleur u mooi zou vinden, naar welke soort haar uw voorkeur uitgaat en welke coupe u het mooiste zou vinden.

6. Koop alvast een hoofddoekje, nachtmutsje of buff.
Als u uw haar gaat verliezen heeft u dan alvast een hoofddeksel ter bescherming.

7. Informeer bij uw eigen zorgverzekeraar.
Het is belangrijk om te weten of u aanvullend verzekerd bent en of u het eigen risico al opgebruikt heeft. Dan heeft u van de te voren een beeld over hoeveel u zelf zou moeten betalen. Dit voorkomt teleurstellingen achteraf.

8. Vraag bij uw (behandelende) arts een verwijsbrief.
Deze heeft u namelijk nodig zodat wij de nota naar uw zorgverzekering kunnen sturen.

9. Neem naast de verwijsbrief ook uw zorgpas mee.
Onze specialisten staan voor u klaar. Wij kunnen u adviseren welke oplossing de beste is voor u. U kunt altijd vrijblijvend een afspraak maken. In dit intake-gesprek kijken we naar uw wensen en vinden wij een passende oplossing voor u. Dit intakegesprek is geheel gratis. Om de tijd voor u te kunnen nemen is het maken van een afspraak noodzakelijk.

Vraag nu een gratis intakegesprek aan via onderstaand formulier. 

Afspraak formulier

Online binnen kijken

Nog niet bekend met Frans Koopal Haarwerken? Niet eerder bij ons in de salon geweest? Kom online een kijkje bij ons nemen. In de winkel ziet u verschillende headwear, de paskamers bieden privacy zodat u de tijd kan nemen om diverse haarwerken te passen. Ga naar de rondleiding…