Gepubliceerd op

Genomineerd voor de Meest Sympathieke Ondernemer van Groningen 2016!

“Van harte gefeliciteerd! Je bent genomineerd voor de Meest Sympathieke Ondernemer van Groningen 2016! Je bent door een mede ondernemer/directeur genomineerd en dat is wel een compliment waard.” – Wauw, dit is leuk je mail openen! Deze kreeg mevrouw Koopal van Martini Business.

” Zo trots dat ik naast mijn lintje ook nog genomineerd ben.” 

Stemmen
De stembox is inmiddels geopend. Ben je een ondernemer, directeur of manager? Dan kun je ook je stem uitbrengen. Wie mag volgens u de Meest Sympathieke Ondernemer van Groninge worden? Wie heeft volgens u de gunfactor? Met wie werkt u prettig samen? Wie is volgens u hartelijk, innemend en betrouwbaar? Breng nu uw stem uit. Stemmen kan tot 7 december.

Finale
Op woensdag 7 december wordt de derde verkiezing van de “Meest Sympathieke Ondernemer van Groningen” bekend gemaakt in Kinepolis Groningen.  Dit jaar is een stemronde voor 3 met de meeste stemmen tijdens deze feestelijke avond, door de aanwezige ondernemers, eigenaren of directeuren bepalend. Steun daarom uw mede ondernemer ook op de avond en meld u aan als bezoeker! De winnaar wint naast een prachtige Award, overhandigt door wethouder Joost van Keulen, een Multimediaal Promotiepakket t.w.v. € 2000,-.

Programma
Bent u ondernemer, directeur of manager? U bent van harte uitgenodigd om op deze feestelijke avond aanwezig te zijn. Toegang is gratis.

19.00 uur: ontvangst met een drankje
19.45 uur: begeleiden de dames van Doubble U u naar de theaterzaal
officiële gedeelte
optreden cabaret groep Vrouw Holland
21.30 uur: uitreiking Meest Sympathieke Ondernemer van Groningen 2016 door wethouder EZ Joost van Keulen
22.00 uur: After Party met hapjes en drankjes en DJ Arnoud!

Aanmelden kan via MartiniBusiness.nl

Categorieën: