Gepubliceerd op

Layla Koopal kreeg vorig jaar een Koninklijke onderscheiding

Vorig jaar kreeg Layla Koopal een Koninklijke onderscheiding. Samen met u, blikken we terug op deze mooie dag.

Mevrouw Koopal zit ondertussen al 51 jaar in het vak en doet haar werk nog elke dag met veel plezier. Ze doet de dingen die ze doet met haar hart. En al hoewel dat voor haar vanzelfsprekend is, is het heel mooi dat andere mensen dit waarderen. Daarnaast doet Layla Koopal ook veel vrijwilligerswerk: zo is ze vrijwilligster bij de patiëntenomroep van het Martini Ziekenhuis sinds 1994, ondersteunt al 20 jaar twee gezinnen in India & vrijwilligster voor de Stichting ‘Look Good…Feel Better’. Een aantal vrienden waren door al het goede werk dat Layla verricht al een tijdje bezig haar voor te dragen en 26 april 2016 was het dan eindelijk zover. Op deze dag mocht ze het Koninklijk lintje in ontvangst nemen van de burgemeester van Haren.

RTV Noord – radiofragment
Het is destijds op Radio Noord geweest. Tijdens dit radiointerview vertelt Inge hoe ze het hebben aangepakt om Layla Koopal voor te dragen. Inge heeft namelijk verschillende organisaties waarbij mevrouw Koopal vrijwilligerswerk verricht aangeschreven. Deze organisaties hebben aanbevelingsbrieven aangeleverd. Layla was enorm overweldigd door deze mooie onderscheiding. Het was haar allergrootste wens om een lintje te krijgen maar ze dacht dat het alleen voor hele bijzondere mensen werd gedaan, maar dat is zijzelf dus ook.

RTV Noord – online artikel & video
Lees hier het nieuwsartikel van RTV Noord over de Koninklijke onderscheiding die Layla Koopal in ontvangst heeft mogen nemen. Van de feestelijke dag is ook een video gemaakt door RTV Noord die ook te zien is in het nieuwsartikel.