Gepubliceerd op

Moeder: een goed voorbeeld doet volgen

Een moeder heeft een belangrijke taak. Voor ons allen is zij de belangrijkste schakel in ons leven. We houden van haar en zijn trots op haar.

Een moeder, met een glimlach, als ze in de spiegel kijkt. Een moeder die – soms met een beetje hulp van Frans Koopal -blij is met haar uiterlijk. Gun moeder het “haar” wat ze verdient. Ze is niet alleen het middelpunt, maar tevens voorbeeld voor wat haar (klein)kinderen voor gedrag imiteren.

Een moeder wil trots zijn op haar kinderen, maar kinderen willen ook trots zijn op hun moeder. Loopt een moeder er “onverzorgd” bij dan zal een kind zich niet druk maken over zijn of haar eigen uiterlijk. Om een vriendje of vriendinnetje mee te nemen naar een onverzorgde moeder, zal in de eerste instantie niet van waarde zijn totdat er opmerkingen komen.

Een goed voorbeeld doet goed volgen. “Wat is het gezellig bij jullie en wat ziet je moeder er mooi uit!” Dat wil toch iedereen horen? Een moeder is in onze ogen onsterfelijk en zal er altijd zijn met raad en daad. Mag een moeder dan ook vragen om respect en soms een compliment ontvangen? Geef moeder het “haar” waar zij zich mooi mee voelt. Gun moeder “haar” ”haar”.  Frans Koopal helpt.

Maak een vrijblijvende afspraak via 050 3122722.

Contact
Categorieën: