Gepubliceerd op

Ik kan weer mooie kleren aan

Als je haar uitvalt dan probeer je het op alle mogelijkheden te bedekken. Je wil niet degene zijn met de ‘kale plekken’. Heel lang lukt het om de kale plekken met het resthaar te bedekken. Veel lak of gel, totdat het bijna niet meer gaat.

Dan volgt er een periode van verdriet, boosheid en tenslotte berusting. Heel langzaam merk je dat je niet meer de deur uitgaat, want je ‘haar’ wil toch niet meer. Vervolgens verlies je de energie om jezelf op te maken en je leuk aan te kleden, want je ‘haar wil ook niet’ dus waarom zou jijzelf je best nog doen.

Heel langzaam verlies je het contact met de buitenwereld en met jezelf. Vrienden hou je met een smoesje op afstand, want… ‘je haar is toch al niks meer, en jij zelf?’. Op een gegeven moment pikt een goede vriendin de smoesjes niet langer en staat ze onverwacht voor je deur. De vriendin kijkt naar een zielig hoopje mens maar laat zich niet afschepen met een smoesje.

Een lekker kopje thee en een goed gesprek geeft beide vriendinnen weer het gevoel van ‘vroeger’ terug. De vriendin ziet het verdriet en vraagt voorzichtig of ze niet een (vrijblijvende) afspraak moet maken met Frans Koopal haarwerken. Ze zegt dat ze je zo niet kent en dat je dit niet verdient. Kortom: er moet iets gebeuren. Ze wijst je erop of je niet eens zou informeren naar de mogelijkheden en dat doe je dan ook gelijk.

Een afspraak was vervolgens snel gemaakt. Een paar  giebelende vriendinnen waren zichtbaar zenuwachtig voor wat er ging gebeuren. Na het intake gesprek en het gebruikelijke kopje thee/koffie met wat lekkers werden de eerste haarwerken opgezet. Tranen van vreugde werden geuit na het zien van deze metamorfose. ‘Zo ken ik je weer’, zei de vriendin. Maar zo ken ik ‘MEZELF’ weer ! Wat een verschil, wat ben ik blij met je raad. Nu gaan we kleren kopen, dat heb ik wel verdiend… En jij krijgt een dikke pakkerd van mij! Twee blije vriendinnen verlieten de zaak. En ik? Ik was denk ik nog het meest blij met ons mooie werk!   Heeft u ook last van haaruitval en wilt u zich langer onzeker voelen hierdoor? Maak dan snel een (vrijblijvende) afspraak bij Frans Koopal, wij helpen u graag van uw probleem af.  

Contact
Categorieën: