Gepubliceerd op

Haar je geeft me kracht en energie!

Soms betrap ik me erop dat ik afgunst voel als ik naar mensen met weelderige haardossen kijk. Het lijkt soms alsof prachtig haar onmisbaar is. Alsof we alleen dan belangrijk zijn. Alleen dan een boeiende carrière kunnen krijgen.

Dromen worden werkelijkheid

Als ik in de spiegel kijk zie ik een doodgewone vrouw met zeer dun haar. Geen wereldster, geen beroemdheid, maar iemand met een goed hart. Ik heb prachtige kinderen op de wereld gezet (die gelukkig het haar van hun vader hebben). Mijn ouders heb ik tot het laatst toe verzorgd. Ik ben belangrijk voor mijn gezin en omgeving. En, ik ben trots op wie ik ben. Helaas is mijn haar elke dag een bron van verdriet. Ik kan het stylen wat ik wil, maar het blijft een zielig bosje haar.

Mijn wens was om ook eens een weelderige haardos te hebben. Op een dag liet mijn man mijn wens in vervulling gaan. Hij zei dat hij een verrassing voor me had waarvoor ik me leuk aan moest kleden. Zelfs mijn kinderen waren op de hoogte gesteld en door het dolle heen. Ik daarentegen was zenuwachtig voor wat er komen zou gaan.

“Haar” je geeft me kracht en energie!

We stapten in de auto en werden opgewacht door het team van Frans Koopal. Ik keek mijn man vol spanning aan. Zou ik nu dan eindelijk die lange lokken krijgen? Zenuwachtig dronk ik mijn kopje koffie waarnaar er mij werd gevraagd wat mijn wensen waren. Dat was een simpele vraag: beroemd worden met heel veel haar. Mijn man barstte in lachen uit. “Heel veel haar zou ik niet doen en beroemd ben je al bij je familie”, was zijn antwoord.

Haarwerk-openbaring

Tot mijn verbazing was het een fantastische middag. We hebben heel veel gelachen en haarwerken gepast. Lange lokken waren dan wel mijn droom, maar het paste niet bij me. Toch ging mijn wens in vervulling. Ik had haar. Een paar handige clips bevestigde mijn haaraanvulling. Ik keek in de spiegel en zag een mooie bos haar. Ik voelde me een wereldster, een diva, een supervrouw. Deze onthulling was ook een openbaring voor me; wat is haar toch belangrijk. Ik straalde en had visioenen. “Haar” wat heb je met mij gedaan?

Welke toekomst ik tegemoet ga weet ik nog niet, wat ik wel weet is dat dit een ommekeer in mijn leven is geweest. Mijn kinderen hebben een nieuwe moeder gekregen, een moeder met een brede glimlach. Team Frans Koopal: bedankt dat jullie mij en mijn man zo fijn hebben geadviseerd en geholpen. “Haar” je geeft me kracht en energie!