Gepubliceerd op

Nieuw teamlid Silvana Landman

Wellicht heeft u haar al weleens bij ons in de zaak gezien of op onze facebookpagina. Sinds dit voorjaar maakt Silvana onderdeel uit van ons team. Graag wil ik dit nieuwe teamlid, de Benjamin onder ons, kort aan u voorstellen.

Silvana is 24 jaar en werkte hiervoor bij een kapsalon waar men haar kan doneren. Dit boeide haar. ‘Wat gebeurt er met de afgeknipte vlecht, waar gaat het haar naartoe?’ Toen zij onze vacature voorbij zag komen, zag zij daarin de kans om zich verder te ontwikkelen op dit interessante onderwerp en heeft met succes gesolliciteerd. Wij zijn dan ook erg blij met haar.

Silvana: “Mijn ervaringen bij Frans Koopal Haarwerken zijn super positief. Het is een prachtige werkplek, maar nog veel belangrijker: het is ook een prachtige plek voor mensen die de stap hebben gezet om met hun haarprobleem bij ons te komen.”

Welkom in ons team! Laten we samen nog veel mensen blij maken met mooie haarwerken.

P.S. wilt u meer over haar weten? Hou dan de Lourens Magazine herfsteditie in de gaten (tussen nu en enkele weken verkrijgbaar in bijzondere winkels, restaurants, hotels, wellnesscentra en op golfbanen in heel Nederland).

Daar staat een artikel over Frans Koopal Haarwerken in, inclusief een interview met Silvana.