Gepubliceerd op

Help, mijn pruik zit in de knoop

We schrikken niet zo gauw van een verontrustend telefoontje. Helaas komen er soms berichten binnen, dat je je afvraagt hoe het kan gebeuren. Een klant aan de andere kant van de lijn was in tranen. Nauwelijks kon ik haar verstaan. Ik probeerde haar te kalmeren, want tenslotte kon alles opgelost worden .. toch?

Ze vertelde mij dat ze haar dure echt haren pruik in de wasmachine had gegooid. Ze had het bij haar kleding klaar gelegd om te wassen en per ongeluk alles in de wasmachine gegooid. Het was een haarwerk met een lengte van 60 cm waar nu niets meer van over was. De klant vertelde mij dat alles in elkaar zat en hoe goed ze haar best ook deed, ze er niet meer doorheen kon komen. Ik probeerde mij een voorstelling te maken hoe het er uit zou zien. Ze vertelde mij dat het als een kluwen bol in elkaar zat. Het is uitzichtloos mevrouw, zei ze nog…ik kan het niet meer uit elkaar krijgen, maar ik kan ook niet met een kaal hoofd lopen.

Ik stelde voor dat ze het haarwerk bij ons zou afgeven en dat wij er ons best voor zouden doen om het weer uit elkaar te krijgen. Zo kreeg ik de volgende dag het haarwerk binnen. Vol goede moed begon ik aan het ontwarren…maar het resultaat zou weken duren voor ik alles uit elkaar zou hebben. Om mevrouw niet langer met een kaal hoofd te laten lopen, moest ik in dit geval over mijn hart strijken. Ondanks dat het niet onder de garantie valt, heb ik besloten, om haar uit coulance, een nieuw haarwerk te leveren. Hier was geen opzet in het spel, maar pure pech. Mevrouw was ons zeer dankbaar en zou voortaan de voorschriften volgen.

Iedereen krijgt bij een nieuw haarwerk een tasje met producten voor onderhoud en de beschrijving van de wasvoorschrift in duidelijke taal erbij. Echt haren haarwerk verdient echter meer aandacht en kan men het beste bij Frans Koopal brengen. We proberen alles zo goed en snel mogelijk op te lossen, maar vragen wel om goed alle aanwijzingen zorgvuldig te lezen. Voor onduidelijkheid, hulp of vragen zijn we altijd bereikbaar. U kunt ons bellen op 050-3122722 van dinsdag t/m zaterdag of per mail info@franskoopal.nl