Gepubliceerd op

Prachtige boek “Layla”

Hallo Layla,

Afgelopen zaterdag was mijn dochter weer in uw zaak voor haar nieuwe haarwerken. Ze is er blij mee. Ze kan er weer een tijdje meer verder. Bij vertrek gaf je haar het prachtige boekje “Layla” mee welke je ter gelegenheid van je 70e levensjaar en 55 jaren “haarwerker” hebt uitgegeven.

Allereerst nog van harte gefeliciteerd met zowel je 70e verjaardag in 2020 als met 55 jaren haarwerker. 2 Hele mooie mijlpalen welke beiden nog om voortzetting vragen naar de volgende mijlpalen, wat met je positieve instelling en naar we hopen een goede gezondheid, zeker zal gaan lukken.

Maar wat een enorm mooi boek waarin jij je “prachtige” leven hebt beschreven en waarin velen jou met waarderende woorden hebben toegesproken. Maar ook de krachtige korte teksten zoals “mijn leven is tekort om alles te doen” of “stoppen is geen optie, ik sterf in het harnas” etc… maakten diepe indruk. Zo kennen we jou inmiddels ook al een aantal jaren. We zijn blij dat we van jou dit mooie exemplaar mochten ontvangen, we hebben het in 1 adem gelezen. Het krijgt een ereplekje in de boekenkast!

Hartelijke groetjes

Goedendag,
Wat een lieve mail mocht ik ontvangen. Een heerlijk gevoel om mijn werk te mogen doen en dat dit ook gewaardeerd is. Ik werk met liefde vanuit mijn hart en wordt gesterkt door o.a. dit soort reacties en de blije gezichten in de spiegel.

Met vriendelijke groeten
Blijf gezond!
Layla Koopal