Gepubliceerd op

Layla 70 jaar full power – RTV Noord

Uit het jubileum magazine “Layla 55 jaar haarwerker”

Layla zorgt altijd voor energie, enthousiasme en passie. In tegenstelling tot wat haar naam Layla in het Arabisch betekent, namelijk ‘nacht’, zorgen haar drive en klantgerichtheid ervoor dat bij klanten en relaties van Frans Koopal Haarwerken er altijd weer een zonnetje begint te schijnen. Hoe moeilijk en zwaar klanten het vaak bij Layla hebben: haar vakmanschap zorgt dat er weer licht in hun leven komt.

We komen Layla vaak tegen, als zeer gewaardeerde relatie van RTV Noord, maar ook op workshops, congressen en beurzen en tijdens masterclasses. Wat we zo enorm aan haar waarderen, is met welke nieuwsgierigheid, leergierigheid en doelgerichtheid ze innovaties en nieuwe methodes onderzoekt en omarmt. Layla zegt vaak: ‘Je bent nooit te oud om te leren’. En dit allemaal met als doel om haar klanten nog beter te kunnen helpen en goed bij te blijven. Ze is voor ons een schoolvoorbeeld van een ondernemer die alle aspecten van ondernemerschap, marketing en klantgerichtheid laat samenkomen. En ze doet dat op een persoonlijke en vooral menselijke manier. Van geen enkel persoon in ons vakgebied krijgen we zoveel ‘warme’ knuffels!

Van harte Layla. Op naar de 100!

RTV Noord