Gepubliceerd op

Zorgverzekering 2021 en haarwerk

Haarwerk en zorgverzekering

Ook dit jaar hebben we contracten met alle zorgverzekeraars en mogen we u ontvangen. Uiteraard wel onder strikte opdrachten van het RIVM. Elk jaar veranderen er dingen in de zorgverzekering en daarmee de vergoedingen voor bijvoorbeeld een haarwerk of haarprothese.

Vanuit de basisverzekering kan men aanspraak maken voor een vergoeding hiervoor. Hierbij dient aan een aantal voorwaarden voldaan te worden. Meer informatie hierover is onder andere te vinden op https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/pruiken.

Meer informatie over mogelijkheden voor een vergoeding en andere veel gestelde vragen kunt u vinden op de pagina Veel gestelde vragen.

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Oftewel als je een haarwerk bij ons koopt kun je gebruik maken van de voor jou geldende vergoeding.

  • Bron en verantwoording mailing HSBN