Gepubliceerd op

Nawoord – Magazine “Layla 55 jaar haarwerker”

Er wordt me weleens gevraagd of en wanneer ik stop. Eerlijk gezegd moet en wil ik daar nog helemaal niet aan denken. Voorlopig wil ik in ieder geval nog niet op die renteniersstoel zitten. Ik haal nog zoveel energie uit mijn werk.

Ik word er ontzettend blij van als ik weer iemand heb mogen helpen een beter zelfbeeld te krijgen. Als ik iemand heb kunnen troosten met een warme knuffel of een opbeurend praatje. Ik ben heel blij en dankbaar dat ik dit nog kan en mag doen.

Ik voel op dit moment alleen maar trots dat ik met Frans Koopal Haarwerken zo’n mooi bedrijf heb mogen neerzetten. Dat had ik nooit kunnen doen zonder mijn team en mijn familie. Want ook voor mijn broers en zusje voelt dit nog steeds als ‘van ons’. Als de nood aan de man komt, kan ik altijd een beroep op ze doen en daarbij maakt het niet uit of het gaat om het op orde brengen van de etalage, juridisch advies of reclamedingen. Ik ben trots en dankbaar.

En of Frans Koopal Haarwerken over 30 jaar nog bestaat? Dat zou ik wel heel fijn vinden, maar op dit moment ziet het er nog niet naar uit dat iemand binnen de familie het stokje van me overneemt. Mijn moeder zei altijd: ‘Komt tijd, komt raad’. En daar houd ik me maar aan vast. Ik maak me dus niet druk over de toekomst en blijf gewoon positief. Iedere dag brengt weer nieuwe kansen.

Layla Koopal