Gepubliceerd op

Er leuk uitzien met een chemo muts

Frans Koopal Headware header

Regelmatig krijgen we vragen over chemo mutsen. Waarvoor is een chemo muts en hoe kun je er leuk uitzien met een chemo muts? Wij zelf gebruiken doorgaans de term buff of hoofddoekje. Het dragen van een buff heeft meerdere redenen en voordelen.

In het verleden hebben we er aleens een blog aangewijd inclusief een aantal handige YouTube filmpjes met voorbeelden hoe je een buff kunt vouwen en dragen. We hebben veel positieve reacties hierop ontvangen, bij deze delen wij hem graag opnieuw ‘Er leuk uitzien met een chemo muts’. (

Er leuk uitzien met een chemo muts

Indien je vragen hebt over een buff (chemo muts), neem contact op. Wij helpen je graag.

Contact

https://franskoopal.nl/headware/buffs/hoe-draag-ik-een-buff/